Get Adobe Flash player

Ajánlott oldalak

  • Borbála Vendégház - Eger
    Kellemes kikapcsolódást nyújt vendégházunk mindazoknak, akik a forgalomtól, zajoktól mentes pihenésre és csendre vágynak, illetve azoknak, akik szívesen barangolnak történelmi nevezetességek valamint műemlék jellegű épületek között.
  • Várhegy Panzió és Vendégház - Miskolctapolca
    Szálláshelyünk egész évben várja szeretettel a pihenni vágyó vendégeit Miskolctapolca legszebb részén, a barlangfürdőtől néhány száz méterre. A Várhegy Panzió és Vendégházról bővebb információt talál, ha ellátogat weboldalunkra. A miskolctapolcai szálláshelyek között a legkedvezőbb áron foglalhatja le az Ön számára legvonzóbb apartmant.

Akciós ajánlatok

  • Jelenleg nincs akciós hirdetés!

Sunrise Apartmanház - TáborfalvaKépgaléria


Leírás
Amikor már végképp lemondott arról, hogy 360 vendégét egy helyen, a fővárostól alig 30 kilométerre, igényes körülmények között tudja elszállásoln, ha nagy létszámú vendégeinek keres igényes szállást korrekt áron, ha konferenciának keres nyugalmas jól felszerelt helyet, ha csapatépítő tréningeknek keres izgalmas helyszínt, akkor Önnek. ki kell próbálnia az apartmanszállásokat Táborfalván. Ez az a hely, ahol a pusztai romantika csupán egy karnyújtásnyira van az első osztályú szállástól. Van-e még egy olyan hely az ország közepén, ahol a fővároshoz közel, nagy létszámú csoportokat tudnak elhelyezni igényes körülmények között? kedvező árak
További információk és képek az Apartmanházunkról a honlapunkon megtalálhatóak.
A Sunrise Apartmanház üdülési csekk elfogadó hely!

Térkép, TávolságokNagyobb térképre váltás
Távolságok:
Élelmiszerbolt:
1000 méter
Étterem:
1000 méter
Kapcsolat
Kapcsolattartó:
Szutor Enikő
Cím:
2381 Táborfalva, Tartsay u. 46.
Mobil:
30 / 968-8182
Email:
info@presentart.hu
Webcím:

Árak

 

Felnőtt
6 900.-Ft / fő / éj

  • üdülési csekk elfogadó hely