Get Adobe Flash player

Ajánlott oldalak

  • Borbála Vendégház - Eger
    Kellemes kikapcsolódást nyújt vendégházunk mindazoknak, akik a forgalomtól, zajoktól mentes pihenésre és csendre vágynak, illetve azoknak, akik szívesen barangolnak történelmi nevezetességek valamint műemlék jellegű épületek között.
  • Várhegy Panzió és Vendégház - Miskolctapolca
    Szálláshelyünk egész évben várja szeretettel a pihenni vágyó vendégeit Miskolctapolca legszebb részén, a barlangfürdőtől néhány száz méterre. A Várhegy Panzió és Vendégházról bővebb információt talál, ha ellátogat weboldalunkra. A miskolctapolcai szálláshelyek között a legkedvezőbb áron foglalhatja le az Ön számára legvonzóbb apartmant.

Akciós ajánlatok

  • Jelenleg nincs akciós hirdetés!

Őrségi Vadása Zeneház Panzió - HegyhátszentjakabKépgaléria
Leírás
Hegyhátszentjakab község a Vadása-tavakkal az Őrség északkeleti csücskében, a Vízmelléki és a Malom-patak összefolyásánál fekszik. A megye déli felében, a 86-os úttól nem messze található.

Mivel a Vadása-tó jelentős vonzerő, a község szinte minden irányból megközelíthető. Körmend 21, Szombathely 46km-re van a falutól.

A Hegyhátszentjakab határában található tavat a Vadása-patak felduzzasztásával hozták létre. A gyönyörű környezetben, természetvédelmi területen lévő mesterséges tó vize kristálytiszta, 12 forrás táplálja. A tónál fut össze az Őrségi Nemzeti Park több túraútvonala is.
A víztározó két tóból áll. A kisebb vízfelületű, újabb tó vadregényes, sűrű erdő közepén fekszik. Elsősorban a horgászok kedvelt helye. A nagyobb méretű tó strandolásra is alkalmas.


A közeli látványosságok:

- Szőce: tőzegmohás láprét, 4 km
- Pankasz: Szoknyás harangláb, 6 km
- Őriszentpéter: Őrségi Nemzeti Park, 12 km
- Őriszentpéter Templomszer: Szent Péter román stílusú római katolikus templom
- Felsőszölnök: Hármashatár, 15 km
- Magyarsombatfa: Fazekas műhelyek, 24 km
- Velemér: Árpádkori templom a XIII. századból, 24 km
- Szalafő-Pityerszer: Skanzen, 18 km

A Vadása Zeneház alkalmas csoportok, és egyéni utazók számára is, 6 db szobával (2-3-4 ágyasak, melyek pótágyazhatók) rendelkezik. A panzió rendelkezik egy nagy különteremmel is, amely alkalmas rendezvények, bálok, lakodalmak, koncertek lebonyolítására is.Az Vadása Panzió nem üdülési csekk elfogadó hely!


Térkép, Távolságok

Nagyobb térképre váltás
Távolságok:
Étterem:
Szálláshelyen
Szórakozóhely:
Szálláshelyen
Buszmegálló:
15 méter
Kulturális Látnivalók:
100 méter
Tó:
30 méter
Folyó:
50 méter
Kapcsolat
Kapcsolattartó:
Gál László
Cím:
9934 Hegyhátszentjakab, Vadása út 1
Mobil:
30 / 649-7400
Email:
vadasazenehaz@gmail.com
Webcím:

Árak

 

3 500.- Ft/fő/éj -től

  • nem üdülési csekk elfogadó hely